088 - 0041717
Vragen? Bel gerust!

Vestigingen in heel Nederland

Al onze coaches hebben senior niveau

Persoonlijk en daadkrachtig

Karin Pranger

Karin ziet de arbeidsmarkt als haar anker, daar moet je uiteindelijk (weer) naartoe. Het is vaak niet makkelijk om gedwongen je baan kwijt te raken. Bij outplacementtrajecten is er dan ook vaak sprake van rouw en/of verlies. Daar wordt eerst aandacht aan besteed.

Het uitgangspunt van Karin ben jij, wat jij nodig hebt en waar jouw behoefte ligt. Samen gaan jullie daarnaar kijken Ze is er een meester in om ordening aan te brengen en je te helpen je richting te gaan bepalen, zodat die passende nieuwe baan snel dichterbij komt.

 ‘Mensen die bij me komen, zitten met een knoop in hun cv of carrière waar ze zelf geen grip op hebben. Samen met jou ga ik die knoop ontwarren zodat je helder krijgt wat je mogelijkheden zijn en waar je naartoe wil.

Ook als je een gerichte vraag hebt probeer ik deze eerst te verbreden. Door ruimer te gaan kijken en denken komen er vaak andere, soms betere mogelijkheden naar boven waar je in eerste instantie niet aan gedacht had.

 Ik hecht veel waarde aan de praktijk en stuur mensen dan ook graag op pad. Ik ben vijf jaar werkzaam geweest bij ‘Stichting Career Center Twente’. Mede hierdoor heb ik een groot netwerk opgebouwd bij bedrijven in de regio. Dit netwerk wend ik aan om cliënten op pad te sturen, gesprekken te gaan voeren en kennis voor hun nieuwe baan op te doen. Zo stimuleer ik je om actief een stap te kunnen zetten richting de arbeidsmarkt.’

Karin werkt met gesprekken en opdrachten die inzicht geven in kwaliteiten en vaardigheden. Daarnaast gebruikt ze testen zoals bijvoorbeeld de beroepsinteressetest. Verder werkt zij met de online-trainingen van Xynthesis.

Na haar studie sociale geografie is ze gaan werken en heeft haar hele carrière in het teken van arbeid gestaan. Haar basis ligt bij personeelszaken; recruiter, HR-adviseur, HR-manager zijn diverse rollen die ze heeft bekleed. Na haar werk bij het Career Center Twente is ze als rijf e dacoach aan het werk gegaan. Ze heeft hiervoor een post-hbo beroepsopleiding tot loopbaancoach gedaan en is zich in de loop der jaren door scholing steeds blijven ontwikkelen. Ze is NOLOC gecertificeerd en actief lid van de NOLOC kwaliteitskring Twente.

Karin is rustig, kan goed luisteren, en is erg creatief in het verzinnen van oplossingen. Ze is empathisch, oplossingsgericht en heeft al heel wat mensen met haar enthousiasme richting een nieuwe baan begeleid.

Wil jij persoonlijk gecoacht worden in een één op één gesprek?

Ontmoet één van onze 45 outplacement coaches!